HelmisDentalCare_Logo_DSDCLINIC-01.png
 

WAT WIJ DOEN

Samen je nieuwe glimlach ontwerpen

Wij geloven erin dat iedereen een mooie, sterke glimlach verdient die je innerlijke persoonlijkheid kan weerspiegelen. Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd en daar komen wij in beeld. Ons expertise ligt in het ontwerpen van een nieuwe glimlach niet alleen om beter  eruit te zien en zelfverzekerder te worden, maar ook om beter te kunnen kauwen en van het leven te genieten. 

Met het ontwerpen van een nieuwe glimlach aan de hand van de allernieuwste technieken, de zogenaamde Digital Smile Design kunnen wij naar alle aspecten van het gebit kijken en het nieuwe ontwerp aan de hand van uw individuele gezichts karakteristieken bepalen op het digitale platform. Sterker nog de 'nieuwe glimlach' kan even gedragen worden in een test drive voordat u beslist om met de behandeling te starten. Wij kunnen volledig voorspelbaar werken.

Dit is de toekomst van tandheelkunde. Wij zijn lid van de wereld beroemde Digital Smile Design tandartsen en  SLOW dentistry.

Welkom op onze site en ervaar de reis tot een een nieuwe glimlach die velen voor u hebben gemaakt.

WIE ZIJN WIJ

 

Dr.Saghi Helmi, DSD Master

My dental journey brought me to starting Helmi's Dental Care in 2009 and pursuing my passion, Aesthetic Dentistry and specialising as Master in Digital Smile Design, following courses from international mentors.

I am grateful and humble for all the experience this journey has given me enabling me to make the right choices when it comes to taking care of my patients and my team. This has led me to incorporate digital dentistry in my daily practice  where I can trust in predictable results.

                                                    

het nieuwe normaal
 

HOE KAN JE ONS VINDEN

TELEFOON: 070-3838422

WHATSAPP: 06 18 49 62 67
EMAIL:info@helmisdentalcare.com

OPENINGSTIJDEN:

mat/m vrij van 8:30-17:00 

Telefonisch dagelijks van

11:00-13:00

Liefst met email, web chat of WhatsApp ons contacteren

SPOEDDIENST: Dental 365
www.dental365.nl.  tel: 070-2040010

CONTACT

Vinkenborghlaan 40, 2265 GH Leidschendam, Netherlands

070 383 8422

©2020 by Helmi's Dental Care. All rights reserved.

 
 

Volg ons op Social Media

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

©2020 by Helmi's Dental Care. All rights reserved.