HelmisDentalCare_Logo_DSDCLINIC-01.png

Wat is Digital Smile Design?

Heb je altijd jezelf afgevraagd hoe je lach eruit zal zien als je tanden een andere vorm hadden? Wij kunnen nu met de nieuwste technologie je nieuwe lach aan de hand van je gezichtsuitdrukkingen en lachlijn ontwerpen en deze ontwerp testen. Zo kan je jezelf met een nieuwe zelfverzekerde lach zien en wij kunnen de mogelijkheden met je bespreken.

Stap in de wereld van je toekomstige lach, ervaar wat verbeterd kan worden aan je lach met behulp van de laatste technologie.

Intake elke vrijdag van 9:30-13:00

De Lach van Dave

Bij Dave hebben wij een nieuwe glimlach met keramische restauraties gemaakt met behulp van een test drive en Digital Smile Design.

Voor

Na

De Lach van Nina

Bij Nina hebben wij eerst een test drive gedaan van haar nieuwe glimlach als zij de doorzichtige beugels van Invisalign gaat dragen.

Zo krijgt zij een voorspelbare indruk wat Invisalign voor haar lach kan betekenen.

Voor

Na

De Lach van Sepideh

Sepideh heet gekozen voor composiet facings met Digital Smile Design en composiet injectie techniek om de ruimtes tussen haar tanden dicht te maken.

Voor

Na

De Lach van Anna

Anna heeft een jaar overgedaan om eerst met Invisalign haar beet te corrigeren en daarna met Keramische restauraties haar glimlach mooier te maken, en de resultaat is waanzinnig! Vooraf hebben wij haar met een test drive laten zien wat het eindresultaat gaat worden.

Voor

Na

 
 
 
 
 

De Lach van Tycho

Tycho had zijn voortanden beschadigd en om deze te versterken hebben wij met composite injectie techniek facings geplaatst. Wij hebben niks van zijn eigen tanden verwijderd en hij kan nu genieten van een sterke mooie lach.

Voor

Na

©2020 by Helmi's Dental Care. All rights reserved.