HelmisDentalCare_Logo_DSDCLINIC-01.png

FAQ

Kan ik alleen terecht voor Digital Smile Design bij jullie?


Nee, wij verwelkomen iedereen, ook diegene die tevreden zijn over hun gebit en deze alleen willen laten checken en gezond houden, jong en oud.
Zijn jullie de enige DSD Clinic in Nederland?


Ja, Helmi's Dental Care is de enige erkende DSD Clinic in Nederland. Totaal zijn er nog 39 klinieken wereldwijd. Er zijn meerdere klinieken in Nederland die soms DSD doen, maar als DSD Clinc zijn wij specialist en gebruiken deze werkwijze elke dag, wij worden ook als eerst op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen.
Hoveel kost een DSD behandeling?


Wij hanteren dezelfde landelijke tarieven als andere praktijken in Nederland. De kosten voor het maken van je eigen design bij de Planning Center begint vanaf 300 E, dit is exclusief je eerste consult en bespreken behandelplan. Hieruit wordt dan een passende begroting gemaakt.
Wordt DSD vergoedt vanuit mijn tandarts verzekering?


Met een tandarts verzekering kan je nagenoeg je behadeling terugkrijgen, hou er wel rekening mee dat er een maximum aan vergoeding zit aan het aantal kronen of porceleinen facings. Je zal altijd een eigen bijdrage moeten doen, deze wordt met je besproken zodra je behandelplan bekend is.
Hoe lang duurt het om een test drive te doen van mijn nieuwe glimlach?


Dat kan binnen 3 dagen nadat je gevens zijn verzameld bij je intake afspraak. Deze zijn foto's, video. mondscan en een face scan.
Hoe lang duurt het om mijn nieuwe glimlach te krijgen na mijn test drive?


Dit is afhankelijk van je behandelingen, als je geen ortgodontie of implantologie nodig heb dan is je nieuwe glimlach binnen 3 weken te realiseren.
Ik woon in het buitenland, kan ik bij jullie terecht?


Ja dat kan, voor patienten die vanuit het buitenland komen hebben wij een VIP service, wij kunnen helpen met hotel boekingen en het inplannen van je afspraken zodat je sneller geholpen wordt aan je nieuwe lach.
Hoeveel ervaring hebben jullie met Digital Smile Design?


Om een DSD Clinic te worden moeten wij aan de strengste eisen voldoen. Hiernaast hebben wij binnen ons kliniek tandarts S.Helmi die erkende DSD master en Instructeur is. Alle andere tandartsen zijn getrained in DSD. Wij gebruiken DSD werkmethode elke dag.
Kan ik hetzelfde vorm tanden krijgen als mijn lievelings celebrity?


Ja dat kan! Binnen ons planning center hebben wij scans van vele beroemdheden die een scan van hun glimlach hebben vrij gegeven. Dankzij DSD technologie kunnen wij deze kopieren en in je nieuwe glimlach plakken en je laten uit te testen.
Heeft mijn nieuwe glimlach extra zorg nodig?


Wij adviseren een reguliere mondhygiene bezoek en dagelijkse mondverzorging, of je nou wat aan je tanden heb gedaan of niet, dit is van essentieel belang voor de mondgezondheid en behoud van je nieuwe glimlach.

©2020 by Helmi's Dental Care. All rights reserved.