HelmisDentalCare_Logo_DSDCLINIC-01.png
your time.....your space....

Veiligheid

Als tandartspraktijk voldeden wij altijd al aan de hoogste veiligheid en hygiëne standaarden, zoals het gebruik van mondkapjes, handschoenen, desinfectie, sterilisatie van instrumenten en het schoonmaken van de praktijk. Sinds 16 maart werken we echter onder een verscherpt (ziekenhuis) beleid en mochten we enkel zorg verlenen bij pijnklachten en/of spoedgevallen. 

De gezondheid en veiligheid van u en ons team heeft onze hoogste prioriteit en daarbij willen u de beste zorg en service bieden. Binnen ons team hebben we afgelopen paar weken ons voorbereid op een nieuwe manier van werken. 

 

Met genoegen delen we u mede, dat we vanaf nu overgaan op SLOW DENTISTRY en hebben hiervoor inmiddels het keurmerk ontvangen!

 

 

Wat is Slow Dentistry?

 

Slow Dentistry streeft ernaar de zorgstandaarden in tandartspraktijken wereldwijd te verbeteren om uw veiligheid, welzijn, comfort en begrip te garanderen. 

Slow Dentistry klinieken moeten aan bepaalde eisen voldoen en volgens bepaalde richtlijnen werken om het internationale keurmerk te verkrijgen en te behouden. 

 

Wat betekent Slow Dentistry voor u?

 

U wordt behandeld in een volledig gedesinfecteerde ruimte en er wordt een langere behandeltijd voor u gereserveerd. Ter bescherming van patiënten en ons team worden alle patiënten zorgvuldig gescreend op hun gezondheid en tekenen een gezondheidsverklaring.

Uw afspraak begint met een uitgebreid consult met uw tandarts, waarin we uw behandeling met u doornemen. Voor de behandeling tekent u een informed consent en daarna wordt u (indien nodig) verdoofd. Voor zover mogelijk werken we met speciale tand isolatie en een afzuigkap. Doordat we meer tijd voor u reserveren, is het ook mogelijk tijdens een reguliere controle, indien nodig, direct een behandeling te doen. Houd u hier rekening mee.

 

 

Smile Mate

 

Vanwege de huidige situatie en de verwachte drukte, bieden we u een extra service op onze website; de Smile Mate

U kunt d.m.v. de Smile Mate de tandarts alvast laten zien wat uw probleem in de mond is, zodat we uw afspraak efficiënt kunnen inplannen. Als uzelf of kennissen van u vragen hebben m.b.t. het verbeteren van de stand of vorm van de tanden kunt u ook Smile Mate gebruiken en aanraden. 

 

 

 

Afspraak maken

 

Vanaf 15 juni kunt u op deze pagina direct met ons een afspraak maken. Onze Online Agenda Hygga is alleen te gebruiken voor patiënten die bij ons reeds ingeschreven staan.

Tot 15 juni kunt u voor het maken van een  nieuwe afspraak ons bereiken met:

 

  • Email: balie@helmisdentalcare.com 

  • Website Chat (hele dag) 

  • WhatsApp: 06-18496267 (hele dag)

  • Telefonisch: 070-3838422 (tussen 11:00-13:00)

 

 

 

Wij, het hele team van HDC,  verheugen ons om u weer te mogen zien!

VECTOR .jpg
Nieuwe ontwikkelingen
het nieuwe normaal

©2020 by Helmi's Dental Care. All rights reserved.