Stralend witte tanden in één uur

Dat wil toch iedereen? Bij Helmi’s Dental Care maken we gebruik van de Prevdent Cleaning, (re)Whitening & Repair methode, waarmee u binnen één uur 8 a 9 nuances wittere tanden heeft. Het te behalen resultaat hangt mede af van de kleur van uw tanden en uw persoonlijke omstandigheden.

Wij controleren vooraf uw gebit. Uw mond, lippen en tandvlees worden afgedekt en vervolgens worden uw tanden in 3 stappen behandeld. Na ongeveer een uur hebben uw tanden de voor u natuurlijke witheid bereikt. Veilig, snel en effectief.

Is het veilig?

Ja! Bij Helmi’s Dental Care werken wij uitsluitend met top-kwaliteit producten. Bij het bleken van tanden maken wij gebruik van Prevdent.

De behandeling is voor 99% van de mensen pijnloos, een enkeling kan wat gevoeligheid ervaren tijdens of na de behandeling. De behandeling is ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden. Het in procedure gebruikte nano-hydroxyapatiet draagt bij aan het herstel van tandglazuur waardoor gevoeligheden verminderen.

Hoe lang blijven mijn tanden wit?

Wij adviseren om de eerste 24 uur na de behandeling geen donker gekleurde dranken zoals koffie, thee, rode wijn, cola etc. en voedingsmiddelen (zoals rood vlees, tomaten, ketjap, mosterd etc.) te nuttigen. Ook raden we aan om geen fruit te nuttigen, met uitzondering van bananen. Wat u na de behandeling wel kunt eten zijn witte en heldere producten (zoals melk, water, (wit)brood, rijst etc.). Als vuistregel geldt dat u beter niks kunt nuttigen dat vlekken achterlaat op een wit overhemd.

Over het algemeen blijven de resultaten van de behandeling, met inachtneming van goede mondhygiëne en normale blootstelling aan kleurstoffen 2-3 jaar gehandhaafd. Gebruik van tand- en mondverzorgingsproducten draagt bij aan een langer behoud van het resultaat.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze behandeling, of om een afspraak te makenkunt u contact met ons opnemen via 070-3838422 (Maandag t/m donderdag 08:45 – 17:00), via e-mail of via onderstaand contactformulier: