Behandelingen

Wij hechten heel veel waarde aan de allernieuwste behandel technieken in tandheelkunde.

Uw eerste kennismakingsafspraak

Wij hechten heel veel waarde aan onze relatie met u en willen u graag tijdens een vrijblijvende kennismakingsgesprek beter leren kennen. Zo kunnen wij rustig over het tandheelkundige verleden en uw toekomstige verwachtingen praten. Het geheim van een langdurige vertrouwende relatie met ons patiënten ligt in het duidelijke communicatie over de gezondheidssituatie van het gebit en wat wij als professionals kunnen betekenen om dit te verbeteren of handhaven.

Na deze kennismakingsgesprek wordt een vervolg afspraak ingepland, dit kan een reguliere controle afspraak zijn of een intake afspraak om een  individuele behandelplan op te stellen en te bespreken.

Zo krijgt u een mooie lach

Wij maken graag een esthetische behandelplan waarin alle aspecten van een mooie lach aan de orde komen.

Na een uitgebreide onderzoek wordt een gepaste behandeltraject met u besproken. Wij denken met u mee om samen tot een mooie glimlach te komen door middel van bijvoorbeeld tanden bleken, de doorzichtige beugel Invisalign, porseleinen facings en kroon en brugwerk en implantologie. Wij werken nauw samen met Essential Aesthetics Kliniek in Den Haag om ons werk nog mooier aan te vullen met kleine correcties in het gelaat zoals fillers en botox. Zo komen wij tot mooie resultaat die hierna door onze mondygienist de juiste nazorg krijgt.

Heeft u belangstelling voor een esthetische behandelplan? Neem contact met ons op voor een afspraak via het contact formulier.

Volledige keramische oplossingen in maar een uur en een behandeling, de Cerec methode

Ontdek wat Cerec voor u kan betekenen, geen noodkronen en u bent in een zitting in het bezit van een volledige kroon, een inlay, een onlay of een facing.

Kijk hier hoe wij met Cerec u kunnen helpen:

http://www.onlyonevisit.com/helmisdentalcare

Zo geeft u uw gebit een tweede kans

Heeft uw gebit de afgelopen tijd aandacht tekort gekomen? Vindt u dat er wat verbeterd kan worden aan uw gebit om beter te kunnen kauwen? Is uw huidige uitneembare gebitsprothese verouderd en aan verbetering toe of wilt u overstappen naar een vaste voorziening zoals implantaten? Dan is het tijd om uw gebit een tweede kans te geven.

Wij maken graag een gepaste behandelplan voor u waarbij de nadruk op herstel van het kauw functie ligt. Tegenwoordig is er veel mogelijk om uw tanden en kiezen een tweede kans te geven en het hoeft niet tijdrovend, kostbaar of pijnlijk te zijn. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om bij ons binnen 1,5 uur al een porseleinen Cerec kroon te plaatsen, zonder noodkronen. Ook op het gebied van implantologie is veel mogelijk, de moderne technieken maken het mogelijk om heel eenvoudig de kaakbot die door de jaren verloren is gegaan weer te herstellen, ons implantoloog is hierin gespecialiseerd.

Vul het contact formulier op voor een intake afspraak en ontdek wat wij voor uw gebit kunnen betekenen.

Zo is uw kind verzekerd van een goed gebit

Tips en trucjes om de allerkleinste te helpen aan een goed gezond gebit:

  • Altijd spelenderwijs leren poetsen
  • De achterste kiezen zelf als ouder napoetsen
  • Zoetigheid beperken en kiezen voor hartige alternatieven
  • Meer water en melk en oppassen met zoete drankjes
  • Regelmatige controle bij de tandarts, altijd meenemen ook al zijn ze ‘te jong’ voor de tandarts
  • Twee keer per jaar fluoride behandeling vanaf 6 jaar om het glazuur te versterken
  • Sealen van de grote kiezen zodra ze doorkomen
  • Op tijd naar de orthodontist
  • Vraag voor een poetsinstructie bij de preventie assistente als je twijfelt over hun poetsgedrag
  • Zo vroeg mogelijk stoppen met duimen en de speen

Interesse?

Wilt u een intake afspraak voor een mooie glimlach of gebitsrenovatie? Vul het contact formulier op en wij nemen contact met u op.